Frederik Karstrøm – Blåt Til Lyst 2021

2. novemberkl. 20:00 - 22:00

Sikke et år vi har været igennem! Nu er skyerne forsvundet, og himlen er som altid blå. Det er blevet tid til at tage i byen for at more sig – blåt til lyst.

Danmark har lært at holde afstand, og Frederik Karstrøm er derfor den eneste medvirkende i Blåt Til Lyst 2021, hvor han vil spille mere end 30 roller i løbet af 90 minutter.

Publikum vil bl.a. møde Søren Brostrøm, Jesper Bruun Rasmussen og Dronning Margrethe, så der bliver til gengæld ikke langt mellem grinene!
Showet er opbygget som en revy med flere forskellige numre. Revyen tager hele 2021 under kærlig behandling, men det hele skal naturligvis ikke handle om virus og sygdom. Det skal bl.a. også handle om højskolesangbogen, krænkelser og landmænd, der søger kærlighed.
I 2020 lavede Frederik Karstrøm sit første onemanshow under titlen Mageløs Sommer 2020. Showet spillede bl.a. på Urban House i København og på Bromølle Kro med stor succes, og de bedste numre lever videre i det nye show. Publikum sagde bl.a. følgende om showet i 2020:
”Snyd ikke dig selv for en virkelig forrygende aften.” - Rita, Skælskør
”Resultatet var enestående godt og underholdende – med en masse grin og mange
klapsalver.” - Jens, Nykøbing S
”Til alle de der endnu ikke har købt billetter vil vi blot sige, at det kun kan gå for langsomt.” - Pernille, Skælskør

Frederik Karstrøm er skuespiller og har bl.a. medvirket i Korsbæk kommer til Skælskør samt HØSTFESTEN – Det Store Morten Korch Show på Borreby Teater. Han er desuden kendt for hans optrædener som Ole Henriksen, og nu vil han turnere landet rundt for at underholde om 2021.
Han har pakket tasken med kostumer og er klar til at drage ud i det blå. Blåt til lyst.

Billetter kan købes her: https://place2book.com/da/sw2/sales/okqpgkbbtz

Begivenhed Kategori: