Fredagscafé Rock m. Little By Little

29. oktoberkl. 17:00 - 23:00

Så er Little by Little frisk med Fredags Cafe Rock, 29. oktober 2021, i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 40, 2630 Taastrup, tæt på station og gode P forhold.

Baren åbner kl. 17.00, Døren åbnes til sal kl. 18.00. Kokken har maden klar kl. 18.30, og der bliver serveret med rund hånd:

Menu: Æblebraisseret nakkekam, kraftig flødesovs (rigeligt), ristede rodfrugter med honning og salvie. Grøn spæd salat m. balsamicocreme, crutons, cherrytomater og parmesan. Smørristede små kartofler. Hjemmebagt langtidshævet brød m. økologisk smør. Dessert: Saftig chokoladekage med frisk vanillecreme og skovbærpurè. Hertil kaffe og te.

Der sælges FADØL, VAND, VIN og DRINKS i baren. Pænt udvalg. Det kan anbefales at købe Irish Coffee.

Kl. 20.00 – 23.00 spiller Little by Little op til dans, med populær rockende LIVE-musik. Der er mange stilarter på repertoiret: 60`er – 70èr musik og nyere danske og udenlandske hits. Dansegulvet er poleret, så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Hvis du er kørestolsbruger eller på anden måde har behov for mere plads ved bordene, så må du gerne skrive til Kulturhusene: kulturhusene@htk.dk samt info@littlebylittle.dk så vi kan tage hånd om det. Begrænset antal pladser og billetter – maks. 120 personer.

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71