Fredags Café Rock m. Little By Little

4. februarkl. 17:00 - 23:00

Så er Little by Little frisk med Fredags Cafe Rock, 4. februar 2022, i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 40, 2630 Taastrup, tæt på station og gode P forhold.

Baren åbner kl. 17.00, Døren åbnes til sal kl. 18.00. Kokken har maden klar kl. 18.30, og der bliver serveret med rund hånd:

Menu: Gammeldaws oksesteg, rigeligt med sovs, ristede rodfrugter med honning go salvie, grøn spædsalat med balsamicocreme, croutons, cherrytomater og parmesan samt kartofler med persille. Til dessert serveres der saftig chokoladekage med frisk vaniljecreme og skovbærpuré.  .

Hertil kaffe og te.

Der sælges FADØL, VAND, VIN og DRINKS i baren. Pænt udvalg. Det kan anbefales at købe Irish Coffee.

Kl. 20.00 – 23.00 spiller Little by Little op til dans, med populær rockende LIVE-musik. Der er mange stilarter på repertoiret: 60`er – 70èr musik og nyere danske og udenlandske hits. Dansegulvet er poleret, så snør danseskoene og kom med til en aften ud over det sædvanlige.

Hvis du er kørestolsbruger eller på anden måde har behov for mere plads ved bordene, så må du gerne skrive til Kulturhusene: kulturhusene@htk.dk samt info@littlebylittle.dk så vi kan tage hånd om det. Begrænset antal pladser og billetter – maks. 120 personer.

4. februar

Medborgerhuset