AFLYST // Forfattertalk m. Helle Helle og Tine Høeg

23. novemberkl. 19:00 - 21:00

Kom til en spændende aften med to af Danmarks dygtigste forfattere.

Helle Helle og Tine Høeg er begge bogaktuelle med henholdsvis ’Bob’ og ’Tour de chambre’, de er begge prisvindende og kendte for at eksperimentere med sprog og form. Og så er Tine kæmpefan af Helle. Til Information har Tine sagt: ”Helle Helle er efter min mening på top tre over sjove forfattere i Danmark. (…) Jeg føler et konstant sug i maven, når jeg læser hendes bøger: latter, sult, sorg, forelskelse, længsel.” Mon også Helle Helle er fan af Tine Høeg?

Denne aften vil vi lade de to forfattere dykke ned i hinandens forfatterskaber og undersøge hvilke ligheder og forskelle der er mellem dem, hvorfra de henter inspiration og hvordan de arbejder med karakterudvikling. Vi vil spore os ind på brugen af humor, på optagetheden af det at være menneske og betydningen af at være erfaren og ny forfatter.

Samtalen bliver styret af Elisabeth Skou Pedersen; skribent, ph.d. i litteraturhistorie og moderator.

Har du et spørgsmål til de to forfattere? Så send det til os inden foredraget på mail til Louise, Kulturformidler: Louisejoh@htk.dk

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne

Spillested: Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene