UDSOLGT Forfatterforedrag med Sofie Riis Endahl, ekstra

13. januar 2022kl. 13:30

Sofie Riis Endahl har med sine bare 21 år udgivet fem bøger og har flere på vej. Hun skriver knivskarpt om ungdomslivet som kun en insider kan og hendes bøger vidner om et enormt talent.

Hendes seneste roman ”Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen” blev udvalgt til en af årets bedste ungdomsbøger 2020 af Litteratursiden. Den handler om fem unge, der hvert år mødes to uger i Sydfrankrig. Resten af året mødes de i gruppechatten Le crossiant squad. Gennem chatten møder vi dem alle sammen. Det er en chatroman om online venskaber og trygheden og begrænsningerne ved de kasser, man putter sig selv i.

Sofie vil i foredraget fortælle om hvordan hun som 16-årig skrev under på sin første forlagskontrakt, hvordan man jagter sin drøm samtidig med, at man går i skole og lever et normalt ungdomsliv og hvorfor det er sindssygt vigtigt at fortælle historier.

Hun tager os med på vejen fra idé til færdigtrykt bog og fortæller om hvordan man kan leve af at være forfatter.

Foredraget viser eleverne, at det er muligt at opnå sine drømme med hårdt arbejde og disciplin, og giver dem et indblik i livet som forfatter, der er meget andet end rødvin og skriveblokader.

Vi opfordrer til at I læser en bog af forfatteren på forhånd. Skriv gerne til os, hvilken I vælger.

Sted: Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og Tid: 13. januar 2022 kl. 13.30