Foreningsprisfesten på Frivillig Fredag

24. septemberkl. 17:30 - 20:30

Høje-Taastrup Kommune siger hvert år TAK til de mange frivillige i kommunen ved et stort show i efteråret på Taastrup Teater & Musikhus. Foreningsprisfesten ligger på Frivillig Fredag d. 24. september, ét landsdækkende arrangement, der har til hovedformål at markere og anerkende landets mange frivillige.

FORENINGSPRISEN PÅ FRIVILLIG FREDAG
Hvert år uddeler Høje-Taastrup Kommune Foreningsprisen på henholdsvis 25.000 kr., 10.000 kr.- og 5000 kr. I år til den/de foreninger der har gjort en ekstraordinær indsats for børn og unge i foreningslivet.
Udover årets Foreningspris uddeler Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget Unglederprisen til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen.
I løbet af aftenen uddeles i alt tre priser; Foreningsprisen, Hædersprisen og Unglederprisen, og så er der selvfølgelig god underholdning.

Frivillig Fredag starter aftenen med et spændende oplæg v. tidligere Direktør for Lokale og Anlægsfonden, nu Fagdirektør  i Kultur og -Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune Esben Danielsen, som også har stor erfaring indenfor frivilligområdet i sit arbejde med f.eks. Roskilde Festivalen.

ÅRETS PROGRAM PÅ TAASTRUP TEATER OG MUSIKHUS
17:00: Dørene åbnes
17:30-18:15: Foredrag v. Fagdirektør i Kultur og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, Esben Danielsen
18:15-19:30: Foreningsprisfest
19:30-20:30: Lidt til ganen og netværk
20:30: Tak for i aften

OM PRISERNE
Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for børn og unge i foreningslivet. Tidligere modtagere af prisen har haft stor gavn af de 25.000 kr., 10.000 kr. eller 5.000 kr., som gives til henholdsvis 1., 2. eller 3. pladsen. Alle foreninger kan indstilles til prisen.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Unglederprisen er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen er stiftet for at skabe fokus på de mange unge, som yder en frivillig indsats for andre unge og ældre i kommunen. Prisen er på 5.000 kr. kroner som går til den unge leder. Alle kan indstille en kandidat til prisen.

Tilmeld dig til Foreningsprisfesten på Frivillig Fredag via knappen "Køb billet".