Et aldeles fremragende foredrag

12. septemberkl. 19:00 - 21:00

Mads Steffensen fortæller om, hvorfor han forlod moderskibet DR og nogle af landets største programmer, for i stedet at lave podcasten Mads og A-holdet på den noget mindre platform Podimo. Og så tager han dig ellers med på en minderig tur gennem Mads & Monopolets 17-årige historie og fortæller historierne bag nogle af de bedste, mest rørende og sjoveste dilemmaer. Mads & Monopolet blev landets største radioprogram med over en million lyttere. Der var højt til loftet og der blev skudt til højre og venstre og mest efter Preben. Hør historier om panelet, dilemmaer der har sat sig fast og om hvorfor programmet fik fat i folket.

Mads er fra Aalborg. Det var ikke en del af en langsigtet plan, at han skulle havne i hverken radio eller tv. Men af vildveje og omveje og en lille tilfældighed gik det sådan. Få historien om hvordan en noget ufokuseret festpapegøje fra Jomfru Ane Gade endte med at blive en dedikeret og populær studievært på DR.

Som vært på livsstilsprogrammet Kender Du Typen? har han været i hundredvis af hjem rundt om i Danmark sammen med dygtige Anne Glad og ham den anden ekspert. Hør historier om hvad der skete, når kameraet var slukket.

Det bliver et aldeles fremragende foredrag.

Arrangør: FOF Københavns omegn

Spilledato & tid: Mandag d. 12. sep. 2022 kl. 19.00-21.00