Eske Willerslev – Fra Pelsjæger til Professor

8. decemberkl. 19:00 - 21:00

Foredraget vækker ikke bare Eske Willerslevs fortid med en dominerende far, en småkriminel skoletid og en dyb fascination af indianere til live.

Eske Willerslev vækker vores allesammens fortid til live bl.a. med fortællingen om, hvordan fortidens DNA-forskere jagtede, opdagede og beskrev DNA. Dette gjorde det i sidste ende muligt for Eske at genskrive historien om, hvordan vores forfædre udvandrede fra Afrika og med tiden befolkede hele kloden.

I sin jagt efter banebydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid, er han bl.a. blevet optaget i en indianerstamme, været ved at dø som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen.

Kom med til et foredrag med lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab.

Arrangør: FOF Københavns omegn

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup