Electric Guitars

20. novemberkl. 20:00

DKK195 – DKK225

Begivenhed Navigation

Electric Guitars er igen klar til at indtage de danske spillesteder efter knap halvanden års livepause. De to guitarekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg har siden sidste koncert i februar 2018 haft travlt med at turnere med andre bands i Danmark og Europa - ja faktisk i hele verden.?Nu har de så sat december måned af til at give den fuld gas med Electric Guitars i form af en turné i Danmark, udgivelsen af deres første livealbum “10 Songs 10 Cities” - og så har de også skrevet deres første julesang, “All I Want For Christmas Is An Electric Guitar”, som udkommer, når gaderne er pyntet til jul.

Bandet er i topform, og pausen har givet dem ny energi og sult efter at komme ud og vælte de danske klubber.?Electric Guitars lover, at de som altid medbringer forstærkere, som går til 11, hår og skæg i et væk, læder, monokler, ridestøvler og en lækker buffet af guitarorienteret rockmusik.

Electric Guitars er:

Mika Vandborg: Guitar og vokal

Søren Andersen: Guitar og vokal

Morten Hellborn: Trommer og kor

Peter Kjøbsted: Bas og kor

Spilledato & tid: Lørdag d. 20. nov. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:
Gulv: 195 kr. (inkl. gebyr)
Balkon - Nummererede Pladser: 245 kr. (inkl. gebyr)

DKK195 – DKK225