Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Dissing, Las og Cross Band

12. februar 2022kl. 20:00

DKK220

Tidligere guitarist hos Bob Dylan, Billy Cross, går på scenen i 2021 sammen med Dissing & Las. Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Dissing, Las & Cross spiller Dylan
Dissing & Las og Billy Cross samles for at fortolke Bob Dylan.
Tidligere guitarist hos Bob Dylan, Billy Cross, går på scenen i 2021 sammen med Dissing & Las.

Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Dissing & Las har nu svømmet rundt det store ocean af Dylan-sange, og givet deres sublime fortolkninger til det danske publikum siden Bob fyldte 70.

“Der er altid en ny Dylan sang at blive forelsket i, så den kærlighed når aldrig at ruste, og det at mærke publikums tilbageholdte åndedræt, eller glade suk og våde øjne holder os i den grad til ilden”, siger trioen om det fortsatte arbejde med koncerterne.

I år henter Dissing & Las forstærkninger af højeste karat. Selveste Billy Cross, som turnerede med ”Uncle Bob” på en omfattende verdensturné, og som medvirkede på to af hans album, blev så begejstret over en af trioens koncerter, at han simpelthen ville være med. ”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross.

Dissing, Las & Cross Band stiller med et absolut tophold af musikere, når de indtager scenen med Dan Hemmer på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer. Oplev denne unikke kombination af gamle toner i nye fortolkninger.

”Det var sgu lidt nervepirrende pludselig at stå? og spille Dylans musik med Billy, der har spillet på en kæmpe turné, et livealbum og et studiealbum* med Bob Dylan. Men også? bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil. Vi glæder os helt vildt til at stå? på scenen med det her”, udtaler Dissing & Las.

*Billy Cross medvirker på Street Legal fra 1978 og Live At Budokan fra 1979.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Lørdag d. 12. feb. 2022 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 220 kr. inkl. gebyr (Bar og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
12. februar 2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK220
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
View Sted Website

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
Tlf: 4335 2770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
View Arrangør Website