Billy Cross – Back to Basics

29. oktoberkl. 20:00

Hvad får en mand på snart 74 år til at fortsætte med at spille koncerter?

Billy Crosshar spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarks tour.

Kodeordet er glæde–spilleglæde. Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rock setup. Back to basics.

Siden Billy Crosskom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross Band - der har spillet tusindvis af koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket Rock’n roll!

Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet for Andy Warhol i NYC, med Sha Na Na og i 70’erne i Broadway Musicalen Hair, med Meat Loaf og Link Wray, samt indspillet to albums og turneret jorden rundt med Bob Dylan.

I Danmark ændrede Billy Cross ’Delta Blues Band’ til ’Delta Cross Band’, og bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne. Han producerede og var med til at skrive”Tidens Tern” med CV Jørgensen, Anne Dorte Michelsens ”Mellem dig og mig”, Pretty Maids” Red hot and heavy”, Søs Fengers ”OnHoliday”, Bjørn Afzelius' ”Tusind Bitar”og utallige andre legendariske sange.

Billy Cross Band er klar til at gøre det de er absolut bedst til–øse ud af spilleglæde.

Spilledato & tid: Fredag d. 29. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 220 kr. inkl. gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser