Bente Klarlund – Yngre Med Årene

24. januar 2022kl. 19:00

DKK269 – DKK319

Fornuftig kost, daglig motion, ingen cigaretter og begrænsede mængder alkohol. De fleste af os kender godt de gængse råd til en sund livsstil. Men det lange sunde liv uden sygdom handler også om optimisme, pauser, ærefrygt, vin, frivillighed, søvn, samvær med gode venner og meget mere.

Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver os den samlede opskrift på det lange sunde liv. Hvis vi vil holde fast i ungdommens kilde, skal vi ikke bare spise broccoli og motionere jævnligt. Vi skal også undgå at bekymre os unødigt og have fokus på det, der giver mening - familie, venner, frivillighed, optimisme, at tro på noget, og ikke mindst skal vi lade os begejstre.

Glæd dig til en underholdende, inspirerende og tankevækkende aften med en af Danmarks førende eksperter indenfor sundhed. Få den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at blive yngre med årene.

Ungdom er ikke noget, vi køber
Bente Klarlund har en klar ambition om, at videnskabens stemme skal overdøve og trumfe den kommercielle og poppede sundhedsindustri. Vi må ikke tro, at ungdom er noget, der kan købes i form af dyre kosttilskud og anti-aldringsprodukter. I stedet skal videnskaben bidrage til, at vi lever godt og længe uden at smide penge ud ad vinduet til virkningsløse, potentielt farlige produkter.

Bente Klarlund
Dr. med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Hendes enorme viden på sundhedsområdet er bl.a. efterspurgt af medierne, hvor Bente Klarlund ofte optræder i ekspertrollen. Særligt er hun kendt for at formidle videnskaben på en underholdende og lettilgængelig måde, så også ikke-fagfolk bliver fanget og holder interessen. Bente Klarlund er forfatter til en række bøger - senest Yngre med årene, der udkom i september 2020.

Foto: Les Kaner

Arrangør: TIKKO

Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Dato og tid: Mandag d. 24. jan. 2022 kl. 19-21 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)