Bengt Holst – Hvad har regnormen og giraffen tilfælles?

28. septemberkl. 19:00

Naturen er mangfoldig, og hver eneste art, stor eller lille, har en fantastisk historie at fortælle. Jo mere, man dykker ned i dyrenes verden, desto mere forundret bliver man over, hvor kreativ, naturen har været siden det første liv på kloden startede for 3,6 milliarder år siden. Alt sammen med henblik på at kunne klare de samme udfordringer, nemlig at finde føde, finde læ for vind og vejr, finde mager, undgå at blive spist osv. Men løsningerne er forskellige, og det er dem, der har ført til de mange spændende livsformer, vi kan se i dag. Bengt Holst tager os i dette foredrag med på en tur gennem dyrenes verden med udgangspunkt i hans egen fascination af de mange livsformer, der omgiver os. Som naturens stemme fortæller han nogle af de fængslende historier, hver enkelt art ville kunne fortælle, hvis de kunne tale.

Glæd dig til at opleve tidligere vicedirektør/videnskabelig direktør gennem 37 år i Københavns Zoo, Bengt Holst, som har en utrolig viden. Han har medvirket i adskillige DR programmer om dyr og forfattet en lang række bøger, bl.a. Politikens bog om Pattedyr, Børnenes store dyrebog, Vild med viden. Desuden er han udnævnt som Ridder ag Dannebrog R og modtager af Reserveofficersforeningens Hæderstegn (ROHT).

Arrangør: FOF Københavns Omegn

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Tirsdag 28. sep. 2021 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris: 175 kr. (inkl. gebyr)