Bech bag bolden – En fodboldaften med Troels Bech og Per Bjerregaard

9. februarkl. 19:00

Grib en unik mulighed for at være med, når Troels Bech optager sin populære podcast ‘Bech bag bolden’ live på Taastrup Teater & Musikhus.

Troels Bech har et imponerende CV inden for dansk fodbold, som mangeårig træner for 8 danske topklubber og tidligere sportsdirektør i Brøndby. Troels har rejs jorden rundt, lavet en masse foredrag og er i dag podcastredaktør.

Denne aften har han inviteret Per Bjerregaard - Mr. Brøndby IF – til en fodboldsnak.

75-årige Per er tidligere formand for samt administrerende direktør for Brøndby IF, tidligere fodboldspiller og læge. Per Bjerregaard har været aktiv på førsteholdet i Brøndby før han blev formand for klubben i 1973.  Han har bestridt diverse udvalgsposter i dansk fodbold, blandt andet i DBU og Superligaen A/S. Der er lagt op til en aften med en masse anekdoter og historier fra fodboldens verden. Der vil også være plads til spørgsmål fra salen.

Arrangør: Høje Taastrup Bibliotekerne og Taastrup Teater & Musikhus

Spilledato & tid: Onsdag d. 9. feb. 2022 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 170 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede siddepladser