Bech bag bolden – En fodboldaften med Troels Bech og Lars Høgh

21. oktoberkl. 19:00

Fodbolden er centrum, når Troels Bech optager sin populære podcast ‘Bech bag bolden’ live i Taastrup Teater & Musikhus sammen med Lars Høgh.

Troels Bech har et imponerende CV inden for dansk fodbold, som mangeårig træner for 8 danske topklubber og tidligere sportsdirektør i Brøndby. Troels har rejst jorden rundt, lavet en masse foredrag og er i dag podcastredaktør.

Denne aften har han inviteret målmandslegenden Lars Høgh til en samtale om fodbold, musik og vitalitet. Lars har en lang karriere hos OB med 817 kampe – en rekord der næppe bliver slået. Dertil har Lars spillet en række landskampe, været sportsdirektør, drevet egen virksomhed som målmandscoach i 5 klubber og på landsholdet, spillet bas i Poul Pedersen Band - og levet med kræft på inspirerende livfuld vis.

Samtalen vil komme omkring Høghs nye bog ‘Den lyse side’, som kan købes og signeres på aftenen. Der vil også være plads til spørgsmål fra salen.

Arrangør: Høje Taastrup Bibliotekerne og Taastrup Teater & Musikhus

Spilledato & tid: Torsdag d. 21. okt. 2021 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 170 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede siddepladser