Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

BAAL – The Quiet Session

27. aprilkl. 20:00

DKK250

Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal. I 2022 kan publikum opleve bandet i et akustisk univers sammen med strygekvartet LiveStrings. Baal har gennem de seneste år har fået lyst til at prøve kræfter med et mere gennemsigtigt, afdæmpet og knap så højspændt udtryk - bandet gik derfor i studiet og indspillede nyt materiale og genindspillede også nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal. Et album der fik titlen “The Quiet Session”.

Det er med udgangspunkt i den udgivelse, at Baal inviterer publikum indenfor på landets spillesteder og koncerthuse. Her tager bandet de nye sange og kendte numre fra de sidste 25 år fra studiet og ind i på livescenen.

På touren medbringer Baal den fantastiske strygekvartet Livestrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de største danske kunstnere som bl.a. Lukas Graham, Søren Huss og MØ samt ingen ringere end Eminem og Kanye West ved deres koncerter på Orange Scene under Roskilde Festival.

For godt og vel 25 år siden brugte Baal debuten ”Sensorama” som katapult og viste tilbage i 1996 en sjældent set musikalsk tæft og på rekordtid befandt de sig i toppen af den danske rockbølge, som skyllede indover landet i disse år. Musikanmelderne kastede begejstrede anerkendelser deres vej og det danske rockpublikum tog samtidigt kærligt imod deres indtog og meget tidligt og til stadighed i dag godt 25 år efter har Baal en ultradedikerede fanskare.

Baals særegne aftryk på den danske rockscene mærkes for alvor i kraft af deres sprudlende, fanden-i-voldsk og utilregnelige sceneshows, hvor Bjørn Fjæstads vokalregistre er lynaflederen, der kanaliserer bandets gnistrende rockmusik ud til publikum – men med The Quiet Session får hardcore fans og alle andre, der investerer i en aften i selskab med Baal og Livestrings, en neddæmpet, anderledes, men så absolut en uforglemmelige, gåsehudsfremkaldende og unik aften.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus
Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Spilledato & tid: Onsdag d. 27. april 2022 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)
Billetpris: 250 kr. inkl. gebyr
Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
27. april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK250
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
View Sted Website

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
Tlf: 4335 2770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
View Arrangør Website