AFLYST // Ane Høgsberg – Feministisk Selskab

28. oktoberkl. 20:00

Kom til en sjov aften med komiker Ane Høgsberg, når hun sætter fokus på feminisme sammen med en hemmelig special guest.

Efter DR2 succesen ”Alle hader Feminister” følger Ane Høgsberg nu op med sit nærværende og aktuelle foredrag ”Feministisk Selskab”. Hvad vil det egentlig sige at være feminist, hvad betyder feminisme, og er det ikke bare en flok sure gamle damer? Det er alle spørgsmål, som Ane vil tage under lup, dissekere og forsøge at finde svar på. I sit foredrag giver Ane dig kolde facts, og skarpe historiske forklaringer på hvordan det står til med ligestillingen herhjemme.

Ane dykker ned i et aktuelt feministisk tema, og går i dialog med inspirerende og stærke kvinder, hvor hun vil forsøge at afdække flere kroge af den danske ligestilling, nedbryde tabuer og belyse de problemstillinger, der er ved ligestillingen.

Det kommer til at handle om alt fra økonomi, kunst, moderskab, politik og meget mere – selvfølgelig krydret med en god portion humor.

Ovenstående er et uddrag af en pressemeddelelse fra AllThingslive.

Spilledato & tid: Torsdag d. 28. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 170 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede Siddepladser