AC/DC UK

5. novemberkl. 20:00

DKK220 – DKK270

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands.

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. I år har de optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Taastrup Teater & Musikhus d. 5. november 2021!!

Spilledato & tid: Fredag d. 5. nov 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:

Stående: 220 kr. (inkl. gebyr)

Nummererede siddende på balkon: 270 kr. (inkl. gebyr)

(Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

DKK220 – DKK270