Lokaler Medborgerhuset

Medborgerhuset

Café kan rumme op til 50 gæster. Der er vinduesudsigt til det nye Taastrup Torv og mulighed for at nyde god mad og kolde drikke. Der er ofte levende musik, jazz, og tilmed stand-up og andre events.
Se Caféen virtuelt her.

Suiten (Tidligere lokale 2) kan rumme op til 36 personer og er velegnet til især møder og undervisning. Der er monteret interaktiv tavle med projektor, og lokalet ligger i umiddelbar nærhed af caféen og toiletter.
Se lokale 2 virtuelt her.

Værelse 1 (Tidligere lokale 3) kan rumme op til 40 personer, befinder sig på første sal og er velegnet til især møder og undervisning. Det aflange lokale er forsynet med teleslynge for hørehæmmede, og der er mulighed for, at gardiner kan trækkes for, så lokalet kan mørklægges.
Se lokale 3 virtuelt her.

Værelse 2 (Tidligere lokale 5) kan rumme op til 12 personer og er velegnet til møder og undervisning. Lokalet er udstyret med 6 computere, og kan derfor bruges til IT-undervisning.

Malerværkstedet (Tidligere lokale 7) kan rumme op til 14 personer ved borde og 18 personer ved delte borde. Lokalet er velegnet til især møder og undervisning. Det er et dejligt lyst rum med udsigt over Taastrup Hovedgade.
Se lokale 7 virtuelt her.

Lobbyen (Tidligere lokale 9) kan rumme op til 16 personer og er velegnet til især møder og undervisning. Lokalet rummer en stor fladskærm, som kan bruges til projektor. Rummet har et stort vinduesparti, og det gør lokalet utroligt lyst.

Lille-sal på første sal kan rumme op til 50 personer og giver mulighed for diverse mødeaktiviteter og events. Salen er forsynet med lydanlæg, og der er monteret projektor og teleslynge til hørehæmmede. Der er mulighed for, at gardiner kan trækkes for, hvis et mørkere lokale ønskes.
Se lille-sal virtuelt her.

Store-sal kan rumme op til 150 mennesker og er med sin scene for enden af salen velegnet til optræden af forskellig art fra teater, koncerter, stand-up og lignende. Salen benyttes ligeledes til møder, undervisning og events. Der er monteret projektor, lyd- og lysanlæg samt teleslynge for hørehæmmede. På begge sider af bagscenen findes spiraltrappe op til salens balkon, som løber hele vejen rundt.
Se store-sal virtuelt her.

Du kan booke sale og lokaler her.

Man playing guitar during concert

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

Medborgerhusets åbningstider:
Mandag-torsdag: 9.00-21.30
Fredag: 10.30-13.30
Weekend: Lukket (Åbent ved større arrangementer)
Uden for åbningstid: Adgang med nøglebrik

Caféens åbningstider:
Mandag-torsdag: 10.00-20.30
Fredag: Lukket
Weekend: Lukket (Åbent ved større arrangementer)

Facebook