Kulturcaféen

Kulturcaféen

Kulturhusene i Høje-Taastrup er intet uden Kulturcaféen i Taastrup Kulturcenter. Både Taastrup Kulturcenter og Kulturcaféen er Kulturhusenes centrum, hvor selve administrationen af Kulturhusene holder til, og hvor den dejlige mad til Kulturhusene bliver lavet.

Mad med et moderne twist
Hver dag bliver Kulturcaféen brugt af de mange foreningsmedlemmer, kursister eller besøgene til de mange events i Taastrup Kulturcenter. Vi serverer dejlig mad, som er lavet på friske råvarer. Vores mad er bygget op omkring de gamle danske traditioner, men det betyder ikke, at vi holder os fra det moderne. Vi har hele tiden de kreative tanker i gang, og vi udfordrer os hele tiden på at blande de gamle danske traditioner med nye tendenser indenfor den gastronomiske verden. Vi glæder os meget til at byde dig på vores dejlige mad med et moderne twist til billige priser.

Nyd dagens ret i Kulturcaféen
Kulturcaféen ligger i Taastrup Kulturcenter. Det ligger i gåafstand til Taastrup Station, og der stopper en bus lige ude foran døren. Så kom ind og nyd en lille bid mad eller en dejlig kop kaffe i hyggelige omgivelser. Fra mandag til torsdag fra kl. 17.00 – 19.00 serverer vi dagens ret til 55 kr. Vi glæder os meget til at se jer.

Slice Of Beef Roast With Asparagus And Tomatoes

Prøv vores 'Dagens Ret' mandag til torsdag fra kl. 17.00-19.00 til 55 kr.

Kulturcaféens  åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 10.00-20.30
Fredag: kl. 10.00-14.30
Weekend: Lukket (Åbent ved større arrangementer)

Kontakt: 43 35 28 40

Facebooksmiley