Café Lipperts

Café Lipperts

Café Lipperts er Lipperts' nye hyggelige og kreative café ved Taastrup Hovedgade, hvor du, dine venner og familie kan komme og få en hyggelig oplevelse.

Kom og besøg Café Lipperts
Café Lipperts har altid åbent før og efter de afholdte events i Lipperts. Så hvis du er blevet lidt tørstig eller sulten, så er du altid velkommen til at kigge forbi. Vi har dejlig hjemmelavet mad fra vores eget køkken til en billig pris, som er lavet på friske råvarer. Det er altid et besøg værd at besøge Café Lipperts. Her har du hyggen og omgivelserne til at møde nye og spændende mennesker.

Café Lipperts, den kreative café
Café Lipperts er den eksperimenterende café, som skal sætte de kreative og kulturelle tanker i gang. I samarbejde med sociale projekter, frivillige og foreninger vil caféen somme tider være rammen for forskellige events, der er underholdende men samtidig har fokus på det kreative og kulturelle. Gennem året vil caféen også være rammen for kreative forpagtere/madiværksættere, som vil stå for maden og give jer muligheden for at smage de nyeste tendenser indenfor den gastronomiske verden. Café Lipperts er den åbne café for alle. Det er caféen som bringer mennesker sammen, og som i fællesskab bringer deres ideer og aktiviteter videre.

Nyd dagens ret på Café Lipperts
Café Lipperts ligger lige ved Taastrup Station, så det er let at komme til og fra caféen. Så kom ind og nyd en lille bid mad eller en dejlig kop kaffe i hyggelige omgivelser. Fra mandag til torsdag fra kl. 17.00 – 19.00 serverer vi dagens ret til 55 kr. Vi glæder os meget til at se jer.

Café Lipperts' Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10.00-20.30
Fredag: Lukket
Weekend: Lukket (Åbent ved større arrangementer)

Facebooksmiley