Bestil mad & drikke til dit event

Hvis du ønsker forplejning til dit event i Kulturhusene, så kan vi også levere det. Vores køkken laver dejlig mad lavet af friske råvarer. Til højre kan du se nogle eksempler på eventpakker, vi tilbyder. Dog er vi meget fleksible, og vi vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker. Ved mindre bestillinger af forplejning kan du ringe til os på 43 35 28 43 eller skrive til os på kulturhusene@htk.dk.

Ved større bestillinger af forplejning skal det ske gennem vores Serviceteamleder Bo Christensen på tlf. 21 84 45 38 eller e-mail BoCh@htk.dk.

salat

Morgenmad (A)

Kaffe, te og isvand ad libitum Grovbrød, rugbrød, juice, ost, marmelade, wienerbrød, frugt 67,-  KR. EX. MOMS / 75,- INKL. MOMS

Frokost (B)