Hedehuset

Hedehuset

Hedehuset i Hedehusene blev tegnet af Tegnestuen Domus v/Jan Christiansen, hvor de havde fokus på at skabe et samlingssted for byens borgere og samtidig skabe en bygning, der passer til Hedehusenes grafiske placering. Med støtte fra Statens Kunstfond blev der også skabt en flot Bypark omkring Hedehuset, hvor skulpturer af Kirsten Ortwed, John Rud, Markan Christensen og Finn Nielsen indgår. Dette skaber en funktionel men også en kunstnerisk bygning, som frembringer de kreative sanser, og derfor er en velegnet bygning til kurser. Hedehuset blev indviet d. 27. august 1988.

Den nye Bypark
Byparken er sidenhen blevet udvidet yderligere, og den nye Bypark blev indviet i juni 2015. Med udvidelsen har man skabt en park, hvor landskab og beplantning flyder sammen med byens historie og kulturliv. Man kan f.eks. gå en tur på kulturstien, som slynger sig gennem parken, hvor man kan læse om Hedehusenes spændende historie.

Mange kulturelle events
Den dag i dag bliver Hedehuset og de to andre kulturhuse i Høje Taastrup brugt til mange spændende kulturelle events, som man har mulighed for at opleve. Se her hvilke spændende arrangementer vi har på tapetet.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

hedehuset

Hedehuset
Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene

Hedehusets åbningstider
Mandag-torsdag: 8.00-12.00
Fredag og weekend: Lukket (Åbent ved større arrangementer)
Uden for åbningstid: Adgang med nøglebrik

Facebooksmiley