Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Zulu Comedy Festival – F***ing Sjovt Show

9. september kl. 20:00

Taastrup Teater og Musikhus præsenterer sammen med Lasse Rimmer, Mikkel Klint Thorius og Mads de Krak et – F***ing sjovt show.

I forbindelse med Zulu Comedy festival vil disse tre herre indtage scenen og levere et show, der gør latteren til eneste udvej. Du vil få en helt unik chance for at opleve kombinationen af tre vidt forskellige personligheder, i en finurlig sammensmeltning. De vil sammen føre jer igennem et show med masser af kant, charme og overraskende retninger.

Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har mere eller mindre været med til det hele. Lasse formår at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem.
Mikkel Klint Thorius har man blandt andet kunne opleve til Comedy Aid 2016 og en del på tv 2 Zulu. Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov - rigtig sjov!
Sidst men ikke ”mindst” Mads De Krak, det unge talent på bare 15 år, der er i en rivende udvikling. Mads har allerede optrådt en del på Comedy Zoo og startet et Open mic show på Taastrup Teater og Musikhus. En original komiker med en sjov vinkel på livet.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 9. september kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris:
PG1: 150 kr. + gebyr