Vocal Line – Both Sides Now

18. april 2021kl. 20:00

Vocal Line er et af verdens allerbedste a-cappella kor. Under titlen ”Both Sides Now” har koret gentænkt hele koncertformatet med lys og visuals i en spektakulær hyldest til det at være menneske.

Koret, der vandt Eurovision Choir i 2019, har, med korleder Jens Johansen i front, gennem 30 år konstant hævet barren for kvaliteten af det musikalske udtryk. Med nyskabende fortolkninger af musik fra verdensstjerner som Bjørk, Sting og Peter Gabriel har koret gang på gang oversteget publikums forventninger og opbygget et enestående ry som frontløbere for en ny rytmisk kor-tradition, der har vundet genklang langt uden for landets grænser.

Vocal Line har desuden optrådt med The Rolling Stones og Bobby McFerrin, sunget en TV-transmitteret koncert for foden af Kristus statuen i Rio De Janeiro.

Forårets koncertrække er med Vokal Line’s egne ord kulminationen på årtiers arbejde…

Spilledato & tid: Søndag d. 18. april 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 245 kr. (inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede Siddepladser