Vitello

28. oktober kl. 9:30

Vitello hedder Vitello fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I forestillingen leder Vitello efter en far han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget, enten sammen med vennerne eller også bare sammen med sig selv.
En sjov musikforestilling med iørefaldende sange og skøre replikker. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello, hvoraf de 8 er med i forestillingen.

Undervisningsmaterialet hentes som pdf herunder.

Fag: Dansk
Målgruppe: Indskoling
Dato og tid: mandag d. 28. oktober 2019, kl. 9.30
Hvor: Taastrup Teater og Musikhus, Kjell Abells Plads 1, 2630 Taastrup
Pris: 35 kr. pr. billet ex. moms
Varighed: 70 min.

Booking og betaling via EAN, via billetlink.

En del af Kulturpakken for alle skoler i Høje Taastrup Kommune.

undervisningsmateriale Undervisningsmateriale bilag

Begivenhed Kategori: