SØG EFTER EVENT GENRE

Viseaften – Visens Venner i Taastrup

20. april kl. 18:15

DKK75 - DKK125

Denne sæsons afslutningsviseaften bliver et brag af en viseaften, først med vores egne udøvende - og de giver den hele armen med en rundtur i filmens og syngespillenes verden. Derefter går trioen fra Operettebåden i Københavns Havn på scenen.

Operetten er det glade mellemland, hvor man på den ene side kan glæde sig over operaens
vellyd og forførende sang og på den anden side over musicalens fjolleri og satire over moderne menneskeliv. Sopran Philippa Cold og tenor Per Jellum samt deres pianist og konferencier Jacob Beck er nogle af de danske kunstnere, som for alvor har taget denne skatkiste af både smægtende og humoristisk repertoire til sig. Forestillingen er et opkog af højdepunkter fra trioens populære Operettebåd på Københavns Operafestival.

Vi skal et smut om de gamle græske guder med bl.a. Offenbachs Den skønne Helene og
publikumsyndlingen Mød mig på Cassiopeia. Der bliver smægtende Zigøjnermusik
fra Grevinde Mariza og Zigøjnerbaronen. Og så skal vi møde muntre og kåde bønder Rodgers og Hammersteins Oklahoma og vores egen danske Landmandsliv med bl.a. Undskyld herr, må jeg byde Dem et kirsebær.

Du kan købe billetter ved at klikke på "køb billetter" ude i højre side.

Billetpriser:

For medlemmer: 75 kr.