Villads fra Valby -Sikker i trafikken

24. septemberkl. 9:30

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld-ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed - bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien - og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter,
der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.

Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: 24. september kl. 9.30