Victor Flygter Hjemmefra

30. november kl. 20:00

Hvis livet var let, ville det ikke være sjovt at leve. De ord ligger Victor Lander en dyd i. At kunne se det sjove i en urimelig situation er en nødvendighed. Det er som cola til pizza: En nødvendighed.

Der er en grund til overgangen fra barn til voksen er et emne der tit bliver snakket om på en scene, det er en rejse der er uundgåelig og som alle må igennem, og selv den bedst forberedte vil ikke undgå at møde nogle bump på vejen. Og det er de bump på vejen som Victor laver sjov med i sit show på hans første tour; "Victor Flygter Hjemmefra".

Victor Flygter Hjemmefra er et show der handler om en rejse der involverede en skilsmisse, kærestesorger og hvor fristelsen om at flygte til en ny by var for stor til at lade gå. Men i virkeligheden kan man ikke flygte fra sine problemer... Eller kan man? Se showet og find ud af det.

Spilledato & tid: 30. november 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 150 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser