SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi Mindes Kim Larsen – Livemusikbanko (UDSOLGT)

9. september 2019 kl. 19:00 - 21:00

DKK40

I forbindelse med Vestegnens Kulturuge, afholder vi igen en hyggelig omgang Musikbanko m. Livemusik. Vestegnens Kulturuge fokuserer i år, på de 6 glemte kæmper i Vestegnens kommuner, og hvem er en større kæmpe end Kim Larsen? Ikke kun for Vestegnen, men for hele landet!

Derfor hylder vi Kim Larsen og hans musik, som sov stille ind 30. sept. 2018. Vores Eventkoordinator-elev Magnus Rossen står igen klar med guitaren for at spille nogle af de største hits, som har rørt unge som gamle i mange årtier.

Så hvad er Musikbanko?

Musikbanko er næste lige som traditionel banko, bare med sange i stedet for tal. Der medfølger 2 plader i billetprisen, og flere kan købes på dagen for 10 kr. stk. Magnus spiller en masse sange, og hver gang du har sangen på din plade, er du et skridt tættere på en banko. Vi spiller først om 1 række, så 2, 3 og hele pladen med 4 rækker. Magnus skal nok sørge for at guide alle gennem aftenen. Baren er selvfølgelig også åben, så der kan købes kolde drikkevarer. De sultne sjæle skal heller ikke snydes, og der kan købes lækker kylling i karry, med ris og grøntsager for kun 55 kr. mod fremvisning af billet, ellers 65 kr. Mad skal bestilles på tlf.: 43352790, ellers send en mail til Kulturhusene@htk.dk. Bestil gerne i god tid!

Vi håber at se dig til en hyggelig aften i Kim Larsens ånd!

PSST! Læs mere om Vestegnens Kulturuge, og de andre spændende events her: https://www.facebook.com/VestegnensKulturuge/

Detaljer

Dato:
9. september 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DKK40
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352790