Vi Mindes Kim Larsen – Livemusikbanko

9. september kl. 19:00 - 21:00

I forbindelse med Vestegnens Kulturuge, afholder vi igen en hyggelig omgang Musikbanko m. Livemusik. Vestegnens Kulturuge fokuserer i år, på de 6 glemte kæmper i Vestegnens kommuner, og hvem er en større kæmpe end Kim Larsen? Ikke kun for Vestegnen, men for hele landet!

Derfor hylder vi Kim Larsen og hans musik, som sov stille ind 30. sept. 2018. Vores Eventkoordinator-elev Magnus Rossen står igen klar med guitaren for at spille nogle af de største hits, som har rørt unge som gamle i mange årtier.

Så hvad er Musikbanko?

Musikbanko er næste lige som traditionel banko, bare med sange i stedet for tal. Der medfølger 2 plader i billetprisen, og flere kan købes på dagen for 10 kr. stk. Magnus spiller en masse sange, og hver gang du har sangen på din plade, er du et skridt tættere på en banko. Vi spiller først om 1 række, så 2, 3 og hele pladen med 4 rækker. Magnus skal nok sørge for at guide alle gennem aftenen. Baren er selvfølgelig også åben, så der kan købes kolde drikkevarer.

Vi håber at se dig til en hyggelig aften i Kim Larsens ånd!

PSST! Læs mere om Vestegnens Kulturuge, og de andre spændende events her: https://www.facebook.com/VestegnensKulturuge/

, ,

Medborgerhuset