Umahro Cadogan – “Kan man spise sig rask?”

16. januar 2019 kl. 19:00

Umahro Cadogan er lige nu Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter – med samlet set over 500.000 solgte bøger – og vært på seer hittet "Kan man spise sig rask" der var det mest sete program på TV2 i starten af året.

For første gang nogensinde og by public demand tager Umahro Cadogan i forlængelse af sæson 2 af "Kan man spise sig rask " ud på en landsdækkende foredrags/motivations turné i vinteren-foråret 2019.

Umahro taler – på en stærkt medrivende og fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.

I løbet af showet får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan – og giver en FANTASTISK Kickstart på 2019.

Spilledato & tid: 16. januar 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 200 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser

16. januar 2019