• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Umahro Cadogan – “Kan man spise sig rask?” #2

24. oktober kl. 19:00

Tilbage i februar kom Umahro Cadogan forbi Taastrup Teater & Musikhus med sit foredrag "Kan man spise sig rask?". Nu er han klar med en opfølger, hvor du kan høre flere gode råd fra Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert og bestsellerforfatter. Du får endda muligheden for at stille ham spørgsmål!

Han har samlet set solgt over 500.000 bøger, og så er han vært på seer hittet "Kan man spise sig rask".

Umahro taler – på en stærkt medrivende og fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.

I løbet af showet får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan – og giver en FANTASTISK og brugbar rygsæk fyldt med værktøjer til at møde juletiden og det nye år.

Spilledato & tid: 24. oktober 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 200 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser