Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Ulf Pilgaard – Mit Liv Som Ulf (Foredrag)

26. oktober kl. 19:00

Efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio- og tv-satiren samt i tv-serier og film fortæller Ulf Pilgaard for første gang hele historien om sin enestående karriere. I en samtale med journalist Ole Sønnichsen beretter han fra scenen om gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og sine mere end 30 år i Cirkusrevyen. Undervejs runder han store personligheder som Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ulf Pilgaard, født 1940, har været skuespiller siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han er hædret med en lang række priser, bl.a. Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Ole Sønnichsen, født 1973, er journalist og forfatter. Ole Sønnichsen står bag en række anmelderroste biografier om bl.a. Dirch Passer, Johannes Møllehave, Benny Andersen, Vestas og Danfoss-direktøren Jørgen Mads Clausen, ligesom han skrev bestsellerne Ærligt talt! og Færdig sammen med håndboldspilleren Joachim Boldsen. I 2015 skrev han Mit liv som Ulf sammen med Ulf Pilgaard.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12