SØG EFTER EVENT GENRE

Udstilling med keramiker Birgit Lendal

14. maj kl. 19:30 - 19. juni kl. 23:00

GRATIS

Det er med stor fornøjelse at Taastrup Kunstforening åbner dørene og inviterer indenfor til en udstilling der denne gang bevæger sig bort fra væggene og ud på gulvet i Taastrup Kulturcenter.

Måske har du allerede mødt en af Birgit Lendals pingviner. De er svære ikke at blive forelskede i og er også blevet hendes varemærke – det hun primært er blevet kendt og genkendt for mange steder.

Birgit Lendal er udannet keramiker hos Atélier Noailles-Lascaux i Paris og har nu værksted og bopæl i Korsør.

Hendes keramiske værker er alle unika og helt igennem håndlavede. Ud over pingvinerne, skaber hun skåle, vaser og skulpturer i organiske former, der går lige fra klar turkis til dybe sorte og bronze nuancer. Endvidere laver hun spændende naturalistiske gengivelser af objekter og får leret til at ligne læder, kobber, jern og stof.

Foruden salg til kunstforeninger, har Birgit flere selvstændige udstillinger årligt både her i Danmark og i udlandet. I 2015 repræsenterede hun således Danmark ved Keramik Biennalen i Andenne i Belgien. Birgit Lendal Beek er medlem af Kunstnergrupperne Storebælt og Kabeldepotet.

Taastrup Kunstforening giver dig mulighed for at møde kunstneren og høre hende fortælle om pingvinerne og det keramiske arbejde.

Der vil være fernisering mandag d. 14/5-2018 kl. 19.30

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Start:
14. maj kl. 19:30