Tim Christensen // Musik i Byparken

15. augustkl. 16:00

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. Først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

D. 15. august 2021 er han dog på egen hånd i Hedehusenes Bypark, når han giver en af sine sjældne intimkoncerter til 'Musik i Byparken'.

Så tag dem, du holder af under armen og kom med til en aften af de helt store.

Retningslinjer og kapacitet:
Vi (Taastrup Teater & Musikhus) tager forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.

Spillested: Byparken v. Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Søndag d. 15. august kl. 16.00 (Portene til Byparken åbner kl. 15.00)

Billetpris: 315 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser