Tikke Takke koncert

15. januar 2021kl. 9:30

Gakkede sange fra verdenshavet. Ny musik for børn 5-10 år og deres voksne.

Kom med ud på et ocean af sprudlende vilde sange om havets forunderlige dyr! Her kan du møde Kuglefisken Kalle Klovn, Guldfisken Sursøde Sigurd, hvidhajen Barske Bøje, Edderkoppen Bobby, Krabben Ken, og mange, mange flere. Undervejs i koncerten blir publikum inddraget i showet, de synger med, nips’er som en krabbe, danser kædedans, leger at de er sildestimer og at de er superstærke rokker, der kan pumpe en punkteret blåhval op fra havets bund.

Tikke Takke er et forrygende børneband, der med latinamerikanske rytmer, swing, jazz, hiphop - får hele familien på dansegulvet. Tikke Takke har optrådt på Copenhagen Jazz Festival, Hofnar, SV Festival, Den blå Planet, Spring Festival, Himmelstorm Festival, Gimle, spillesteder, kulturhuse og biblioteker.

Tikke Takkes materiale er skabt i et samarbejde mellem musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens. Tikke Takkes “Gakkede sange fra verdenshavet” findes både som album og sangbog.

Til koncerten i Høje-Taastrup medvirker
Andreas Ugorskij - guitar og vokal