Thomas Bay – Udstilling i Kulturcaféen

1. oktober kl. 10:00 - 31. oktober kl. 12:00

GRATIS

Jeg hedder Thomas Bay. Jeg er 52 år, autodidakt maler og arbejder hovedsageligt med akryl på lærred.

De fleste af mine malerier er blevet til efter dette overordnede tema: ”The thoughts and visions of the ancient cavepainter”.

En tanke om hvordan en forhistorisk person ville visualisere sine dagligdags anskuelser og oplevelser (med ofte slet skjulte referencer til vores nutid).

Jeg maler i 2D, fordi det skal betragtes som en art hulemalerier. Stilen er lettere tegneserieagtig, meget naiv, ofte med et undrende og fjollet, men også alvorligt tilsnit. Til tider filosofisk, da alt er nyt, forunderligt og fremmed i hans verden.

Jeg tager mig selvfølgelig nogle friheder i forhold til min persons betragtninger. Friheder der kan ligge lidt udover hvad man måtte mene at han kan vide. Men det tager jeg nu let på. You never can tell, right!

Jeg hænger det under hatten: Fantasiens grænseløse frihed.

For at få de enkelte elementer i mine billeder, til at stå så skarpt som de gør, kræver det en del ekstra over-malinger. Kort sagt er alle elementer i mine billeder malet minimum 3 gange. Det gør det hele en anelse omstændigt og derfor tager det let 14 dage til flere måneder at male et billede.

Go fornøjelse.

Skulle du være interesseret i en af mine billeder, så kontakt mig venligst på nedenstående telefon-nummer 22 63 27 57.

Fernisering: Søndag d. 06. oktober 2019 kl. 14.00, hvor kunstneren vil være til stede og alle er velkommen.

Start:
1. oktober kl. 10:00