• Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // The White Album // Medborgerhuset

14. martskl. 20:00

---- OBS------
Kære gæster

For at forebygge spredning af smitte med coronavirus har Høje-Taastrup Kommune d. 11. marts besluttet at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor Kulturhusene, Bibliotekerne eller Taastrup Teater & Musikhus er arrangør til og med 31. marts 2020.

Hvis det ikke er muligt at flytte det enkelte arrangement frem, er vi desværre nødsaget til at aflyse det. Vi arbejder på at finde en løsning.

Har du billet til et af vores arrangementer i marts, vil du blive kontaktet direkte på mail eller telefon hurtigst muligt.

Tak for jeres forståelse.

-----------

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø – udgør tilsammen The White Album.

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Lørdag d. 14. marts 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 150 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser