The Savage Rose – Black Angel 25

15. oktober kl. 20:00

Med intet mindre end 25 albums og utallige koncerter i bagagen, kan der ikke være tvivl om at The Savage Rose indtager en helt central placering i dansk rockhistorie. I år kan et det legendariske danske rockorkesters mest succesfulde albums, ’Black Angel’, fejre 25-års jubilæum.

Med Annisette i front markerer The Savage Rose sig på livescenen med deres energiske koncerter, der sender publikum på en musikalskrejse gennem mere end 50 års dansk rockhistorie. Den aktuelle liveudgave af bandet kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser, samt helt nye numre.

Ved koncerterne i 2020 vil der naturligt være fokus på netop ‘Black Angel’ i anledningen af 25-året for udgivelsen.

Spilledato & tid: Torsdag d. 15. okt. 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 295 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede siddepladser