The Sandmen

4. junikl. 20:00

THE SANDMEN udgav det nye album “HIMMELSTORMER” tilbage i oktober 2019.

Et blændende nyt album, som tager et kæmpe skridt videre ud ad den vej, som begyndtemed udgivelsen af “Den Bedste Dag” i 2014.

”Himmelstormer” er The Sandmens 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet ogindspillet gennem de seneste tre år.

Bandets kontinuerlige afsøgning af mulig- hederne for nye veje i musikken resultererpå dette album i et komplet og mangesidet udtryk, som bærer præg af inspiration hentet ibåde kraut-, støj- og garagerock. På fornyet vis kører The Sandmen solidt og smukt videread den intense og nærværende vej, som har båret bandet gennem alle årene.

Sangene er denne gang, til forskel fra tidligere albums, komponeret og udarbejdet direkte istudiet. Processen er stadig den, for The Sandmen, velkendte kollektive, hvor ideer,melodistykker, beats, eksperimenter med lydflader og jam sessions processeres gennemThe Sandmen-maskinen og videre ind i den færdige form.

Studiets muligheder for at eksperimentere med det mere elektroniske har denne gangværet en væsentlig inspirationskilde, hvilket kommer til udtryk i et flertal af sangene.

Albummets tekster er forfattet, på kryds og tværs af alle tre bandmedlemmer, og – som på“Den Bedste Dag” – er de igen på dansk. Tekst- universet spænder fra beskrivelser af posi-tionen nede i virkeligheden og i lort til halsen, over iagttagerens, betragterens og historie-fortællerens perspektiv, til synet på livet og verden langt udefra, fra månen, fra rusensklare tåger, hvorfra verden kan anskues som en virkelighedssimulator. Say no more!

Spilledato & tid: Fredag d. 4. juni 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 245 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

4. juni