The Rolling Stones Tribute

14. oktoberkl. 20:00

Efter de sidste to års succeser med først Woodstock i 2019, og i 2020 The Beatles - Final Albums, har vi i 2021 lyst til at fejre et af rockens allerstørste ikoner - The Rolling Stones.

I netop 2021 er der en helt specielt grund til det. Det er med stor og dyb respekt hyldestbandets solister og musikere går til opgaven, men også gennemsyret af en lyst til at give deres personlige bud på den udødelige musik fra “The World’s Greatest Rock ‘N’ Roll Band”

Den 17. oktober i 2021 er det præcist tres år siden de to unge englændere, Michael Philip Jagger og Keith Richard i 1961 mødte hinanden første gang. Det skete på perron to på jernbanestationen i Dartford, Kent, England. Et historisk møde der resulterede i den senere dannelse af The Rolling Stones. Et af historiens allerstørste rockbands.

De øvrige medlemmer Brian Jones, Bill Wymann og Charlie Watts kom hurtigt til, og indtil sin tidlige død var det multiinstrumentalisten Brian Jones der var den drivende bluesinspirerede musikalske kraft i gruppens første år.

The Rolling Stones har siden de blev dannet i starten af tresserne haft status som ‘Bad Boys’ og det image har aldrig sluppet dem. Selvom alle medlemmer nu nærmer sig plejehjemsalderen er de stadig indbegrebet af alle myter omkring ‘rock n‘ roll’. Keith Richards lettere udisciplinerede simple riffbaserede guitarspil er rygraden i gruppens musik. En lang række rockklassikere som Satisfaction, Honky Tonk Woman, Jumpin’ Jack Flash m.fl. har givet Keith Richard tilnavnet “The Human Riff”. Når man tilsætter Mick Jaggers hyperenergiske sceneoptræden bliver det en cocktail der tilsyneladene er uden alder. The Rolling Stones er “Rock ‘N’ Roll.

Aftenens solister

Tracii Guns:
Sammen med Axl Rose stifter af bandet Guns N’ Roses i 1985. Guitar.

Bobo Moreno:
Debuterede i 1988. Bobo Moreno er kendt for legende, overskudsfyldt sang.

Bjørn Fjæstad:
Musiker, komponist, sanger og autodidakt skuespiller.

Mathilde Falch:
Har siden 2009 turneret Danmark rundt både som solist, og med sit band.

Jimmy Jørgensen:
Sanger, sangskriver og skuespiller.

Spilledato & tid: Torsdag d. 14. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 270 kr. (Inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser