The Kultimangoes

4. april 2019 kl. 20:00

Danske The KutiMangoes begejstrer anmeldere, radioværter og publikum fra London over Sæby til Ouagadougou. Her i 2018 rammer bandet landevejene i Danmark, Tyskland, Spanien og England.

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus, var deres mål ikke at forsøge at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for "Best World Music Album" og "Best World Music Track" og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten - såvel som i Danmark.

I November '16 udkom “Made in Africa”, indspillet i det uroplagede Burkina Faso og Mali. Albummet har fået store roser og blev nomineret til den prestigefyldte "Preis der Deutschen Schallplattenkritik" samt 2 DMA og bliver spillet flittigt verden over på bla. BBC, RFI, WDR, WNYU.

Sangen "Tolma" fra albummet blev udvalgt som årets sang til børnenes U-landskalender 2017 og flittigt spillet på DR TV.

Bandet er så småt begyndt at skrive på den tredje udgivelse, som forventes på gaden forår 2019.

The KutiMangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse, der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.

Spilledato & tid: 4. april 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Billetpris: 150 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

4. april 2019