The Kilkennys

30. marts 2019 kl. 20:00

The Kilkennys, Irish Folk and Ballad group

The Kilkennys er fire irske, charmeuse sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion, og bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Deres unikke og dygtige spillestil med et væld af instrumenter som bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte, bas og endda flere af slagsen samt deres vokale talent har gjort dem til et højt elsket band blandt det irske folkefærd.

Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden, og er foruden i Irland, kendte særligt i Skotland og USA. Det er 5. gang The Kilkennys er på Danmarksturne.

The Kilkennys har delt scene med nogle af Irlands mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane McGowan og Finbar Furey. Bandet er bestemt værdige arvtager efter legendariske The Dubliners.

Spilledato & tid: 30. marts 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 325 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser

30. marts 2019