Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

SUNNY CAGARA FOREDRAG – TRICKTYVERI

29. august kl. 14:30 - 16:30

DKK30 - DKK50

Er du klar over, at anmeldte lomme- og tasketyverier steg med 11 % fra 2015-2016??

Unge danskere på 20-24 år var de mest udsatte for lommetyveri i 2012!

Udendørs tricktyveri og tricktyveri mod beboelse har været i vækst gennem de seneste år.

Sunny Cagara er kendt for sine evner som magisk entertainer, og som en del af hans arbejde rågiver og underviser han i, hvordan det er muligt at undgå tricktyveri.

Allerede i barndommen prøvede Sunny sit særlige talent af ved at stjæle skolekammeraternes ting for sjov. Nu er det dog mest foreninger og organisationer der får gavn af hans ekspertise i tricktyveriets væsen gennem rådgivning og undervisning.

Denne eftermiddag vil Sunny Cagara lære dig, hvordan du minimere risikoen for at blive udsat for tyveri.

Kombinationen af humor, magi og undervisning resulterer ganske enkelt i, at budskabet huskes bedre.

Hans foredrag indeholder mange konkrete eksempler på røvernes fiduser, udført på de deltagende, hvilket giver en langt højere grad af realisme, og derved også forståelse for problemet.

BILLETTER KAN KØBES I DØREN!

29. august
DKK30 - DKK50