• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den sultne larve Aldrigmæt (1½ – 3 år)

7. december kl. 09:30 - 10:00

GRATIS
Følg den lille larve, Aldrigmæt, mens den spiser sig igennem alle ugens dage og en hel masse mad. Denne forestilling er for de helt små.

Et æble, to pærer, tre blommer osv. - for om lørdagen at gå helt grassat i en hel masse forskellig - og rimelig usund - mad.

Mandag morgens morgensol, umm mums…morgenmad! Måske marmelade? Et æble! Larven siger hej, tirsdag kikker den på mig, onsdag deler vi en blomme, torsdag sidder den i min lomme, fredag er den væk- er den gnaven? Lørdag har den ondt i maven. Søndag sker med magi - min larve slippes fri. Tager den af sted? Og tager den mon mig med?

Mens dagene går, spiser larven sig stor – indtil den til sidst på magisk vis forvandles til en sommerfugl.

Forestillingen er lavet frit efter Eric Carles bog.
OBS
Denne forestilling er for de allermindste - vuggestuebørn og dagplejebørn. Forældre og bedsteforældre er også meget velkomne til begge forestillinger - husk at både børn og voksne skal have billet.

7. december
GRATIS