SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SUB PÅ MEDBORGERHUSET

13. september 2019kl. 19:00 - 22:00

Gratis

Medborgerhuset lægger scene til upcoming kunstnere! Kom og oplev dem under stjerneklar himmel ude foran Medborgerhuset, hvor vi vil få en fed fest op at stå med The Cosmic Twins og og Frederik Cornelius.

En aften, et nyt koncept, et live format, med fokus på de nyeste upcoming kunstnere. SUB går i alt sin enkelhed ud på at hjælpe og udvikle upcoming-artister og give dem muligheden for at arbejde i professionelle rammer.

I denne omgang opsættes koncerten ude foran Medborgerhuset, i forbindelse med det store lysshow, som løber af stablen kl. 20 foran Taastrup Bibliotek. Koncerten og Lysshowet er 100% gratis!

Fredag d. 13 september kan vi præsentere:

The Cosmic Twins

The Cosmic Twins er et Aarhusiansk popband, som udøver det ekspressive, energiske og dramatiske i deres musik og sceneshow. Du kender måske The Cosmic Twins fra DR1's Karrierekanonen, og også fra DR's musikprogram "LIVE". Med tvillingebrødrene Chris og Alec Andreev som skiftende frontmænd, inviterer de ind til et storslået og drømmende univers. The Cosmic Twins leverer en meget stor lyd, som minder lidt om at stå på et stadion. Bandet er lige nu aktuelle med deres nye sommersingle ”Amelia” som kan høres på Spotify.

 

Frederik Cornelius

Frederik Cornelius og bandet “At Your Service” rammer Taastrup Teater & Musikhus med et brag. Den prisvindende sangskriver Frederik Cornelius, er stormet frem på den danske musikscene med sange som "Try" og "You And Me", han er nu aktuel med singlen "This Ain’t Love" og sammen med bandet "At Your Service" garanterer han et fantastisk show, med liv og intensitet. Frederik Cornelius er også aktuel i DR's Karrierekanonen.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup.

Spilledato & tid:  Fredag d. 13. september 2019 kl. 19.00

Billetpris: Gratis

Pladser: Ståpladser

Detaljer

Dato:
13. september 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352843