SUB

13. september kl. 19:00 - 22:00

Taastrup Teater og Musikhus giver scenen til upcoming kunstnere!

En aften, et nyt koncept, et live format, med fokus på de nyeste upcoming kunstnere. SUB går i alt sin enkelhed ud på at hjælpe og udvikle upcoming-artister og give dem muligheden for at arbejde i professionelle rammer.

Vi har fået samlet nogen fede kunstnere, som er klar til at give den gas til SUB 2018.

Fredag d. 13 september kan vi præsentere:

The Cosmic Twins

The Cosmic Twins er et Aarhusiansk popband, som udøver det ekspressive, energiske og dramatiske i deres musik og sceneshow. Du kender måske The Cosmic Twins fra DR1's Karrierekanonen, og også fra DR's musikprogram "LIVE". Med tvillingebrødrene Chris og Alec Andreev som skiftende frontmænd, inviterer de ind til et storslået og drømmende univers. The Cosmic Twins leverer en meget stor lyd, som minder lidt om at stå på et stadion. Bandet er lige nu aktuelle med deres nye sommersingle ”Amelia” som kan høres på Spotify.

Frederik Cornelius

Frederik Cornelius og bandet “At Your Service” rammer Taastrup Teater & Musikhus med et brag. Den prisvindende sangskriver Frederik Cornelius, er stormet frem på den danske musikscene med sange som "Try" og "You And Me", han er nu aktuel med singlen "This Ain’t Love" og sammen med bandet "At Your Service" garanterer han et fantastisk show, med liv og intensitet. Frederik Cornelius er også aktuel i DR's Karrierekanonen.

Spilledato & tid:  Fredag d. 11. september 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 - Dørene til salen åbner 18.45)

Billetpris: 50 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser

, , ,