Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

SUB

17. november kl. 20:00

SUB

Er et helt nyt live format, med fokus på de nyeste upcomning kunstner. Konceptet er udviklet af Taastrup Teater og Musikhus, der gerne vil sætte mere fokus på de nyeste navne, men i de professionelle spillesteds rammer. Definitionen på aftenen vil være
flydende og foranderlig, da den jævne folkelige smag hele tiden ændrer sig over tid og nye skud på stammen bliver født. Det fulde line-up vil derfor først blive offentligt gjort ugerne op til.

SUB - SUBURB er ikke i klassisk forstand en forstadsting eller kultur. Det er en subkultur (underkultur) til de større scener og koncepter i hovedstaden. Vi kommer til at præsentere en bred palet af genrer gennem sæsonen, så der vil være noget for enhver smag. SUB er samtidig også en mulighed for at få sit kendskab af musik bredt ud, så måske kommer du til at falde pladask for en genre, som du ikke helt havde regnet med.

Vores SUB-aftener og de nyeste navne inden for musikbranchen vil også blive bakket op af et eller flere etablerede navne i branchen. Så det er bare med at følge med på vores hjemmeside og Facebook-side, så du er opdateret på de festlige og foranderlige
SUB-aftener.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus