SUB-CERT

17. november kl. 20:00

Taastrup Teater og Musikhus giver scenen til upcoming kunstnere!

En aften, et nyt koncept, et live format, med fokus på de nyeste upcoming kunstnere. SUB-CERT går i alt sin enkelhed ud på at hjælpe og udvikle upcoming-artister og give dem muligheden for at arbejde i professionelle rammer.

Vi har fået samlet nogen fede kunstnere, som er klar til at give den gas til SUB-CERT 2018.

Lørdag d. 17. nov. kan vi præsentere:

Henrik Christian:

Henrik Christian, hvis borgerlige navn er Henrik Christian Abut Lauritsen, brød igennem lydmuren i år 2015 med sangen ”Drømme” og har siden udgivet en del singler. Han har blandt andet udgivet de to numre ”Ik’ som de andre” og ”Venter” der fik glimrende modtagelser, og hans musik er ligeså aktuel som den er ørehængende. Man får bestemt følelsen af en artist i rivende udvikling, og det skal blive spændende at følge med.

Askling:

Det er gået stærkt for den kun 17 årige Emma Askling. I august vandt hun "Tak Rocks Talentpris" på Smukfest – og åbnede i denne forbindelse P3 Teltet. Hun udsendte første singlen "Missing you" i november, og seneste single "It’s you (ft. Gavin)" er netop streamet over 4,2 mio. gange alene på Spotify.

Askling er også godt bemærket hos de unge på de sociale medier, med små 17.000 følgere på Facebook og er godt repræsenteret på Instagram.

Hun har pt. over 73.000 mdr. lyttere på Spotify.

Askling er bl.a. i rotation på P3 og P7 mix og er addet på udenlandske stationer, som fx den færøske VoxPop Radio!

Rebels:

Rebels er en skandinavisk pop og rnb duo bestående af Andy Tankmar og Morten Baagø.
Drengene er vokset op sammen, har boet i New York sammen og betegner sig selv som ying og yang for hinanden!

De leverer nordisk udseende og dragende vokaler der repræsenterer deres eget liv. Af det anerkendte amerikanske medie ”The Fader!” er drengene blevet omtalt som en duo, man skal holde øje!

Danmarks mest omtalte duo stormer på vej frem og har lagt op til en stor sommer og efterår.

Spilledato & tid: 17. november 2018 kl. 20.00  (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 50 kr. + gebyr

Pladser: Ståpladser