Stor fotoudstilling i Kulturcentret

3. novemberkl. 8:00 - 11. decemberkl. 17:00

Torstorp Fotoklub udstiller lige nu store flotte fotografier i Taastrup Kulturcenters café af landskaber, bybilleder og abstraktioner. Udstillingen kan ses i perioden fra 3. november til 11. december.

De stemningsfulde billeder beskriver blandt andet årstidernes skiften i byen og på landet med tåge, sne, sol og regn. Et af bymotiverne er den berømte ”Cirkelbroen” i Københavns Havn tegnet af Olafur Eliasson. Blandt landskaberne er et foto af snedækkede røde træhuse i Ishøj Havn.

Fotografiet er gennem de senere år blevet en anerkendt og populær kunstart på museer, og i mange hjem dekoreres væggene med store fotografier.

Udstillingen kan ses i Kulturcentrets åbningstid mandag – torsdag kl. 8.30-21 og fredag kl. 8.30-15. Det er muligt at købe de udstillede fotografier.

Foto:

Vinterstemning på Ishøj Havn. Fotograf: Inge Olander