Stig Rossen’s Julekoncert 2020

22. november kl. 19:30

Sikre din billet til Stig Rossen's næste julekoncert allerede nu!!!

Når Stig Rossen i 2020 drager ud på sin årlige juleturné, er det 26. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner, hvoraf 11 af de smukkeste kan nydes på det seneste julealbum, Julens stemmer, fra 2013.

Hvert år har Stig Rossen en gæstesolist med rundt til sine julekoncerter. Gæstesolisten i 2020 vil blive offentliggjort i løbet af året.

Spilledato & tid: Søndag 22. november 2020 kl. 19.30 (Baren åbner kl. 18.30 - Dørene til salen åbner 19.15)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 440 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser