Stig Rossen’s Julekoncert 2020 (Gæstesolist: Katrine Nørgaard)

22. novemberkl. 19:30

Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små. Som Stig siger, ”Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!”

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og der er sange nok at vælge mellem. Stig har udgivet ikke mindre end fire cd’er med julesange, og Årets Julekoncert har i løbet af årene præsenteret adskillige nye danske juletekster samt helt nykomponerede sange.

Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sætter sig for at læse årets julehistorie.

Gæstesolisten Katrine Nørgaard:
Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

Turnéen kommer i perioden 22. november til 20. december rundt i hele Danmark, så der er alle chancer for at komme i julestemning – også i år.

Musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening.

Glæd dig til Årets Julekoncert 2020!

Spilledato & tid: Søndag 22. november 2020 kl. 19.30 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.30)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 460 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede siddepladser