• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spise med Price – Foredrag

25. januar kl. 19:00

OM AT SPISE MED PRICE - ADAM & JAMES PRICE

Ingredienserne i brødrene Prices køkken er nysgerrighed, humor, gode og gerne absurde historier og anekdoter fra barndommens køkken, hvor faderen John Price residerede. I deres ugentlige madprogram på DR1 leverer brødrene både klassiske retter, som deres far lavede dem, og mere moderne kogekunst. Det er rendyrket madglæde og begejstring for godt grej og ordentligt håndværk.

I denne forrygende og meget underholdende aften tager brødrene Price dig bag om Spise med Price-programmerne og fortæller om de gange, der for alvor har været røg i køkkenet.

Brødrene kommer naturligvis ikke uden om familieanekdoterne og andre morsomme detaljer, som også har gjort deres madprogram på DR1 vældig populært. Bag al humoren og historierne handler det om at give den basale begejstring og madglæde videre. At bevare håndværket og komme ud i det køkken og få slebet knivene. Og rigeligt smør ...

Arrangør: Voksenundervisningens Samråd i Taastrup, FOF Københavns Omegn, AOF Vestegnen og Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 25. januar 2018 kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00)