Spektakelven AFLYST

5. majkl. 9:30

Velkommen til en forunderlig verden af finurlige karakterer i knitrende, raslende og kling-klangende lyd-kostumer, der i samspil med bevægelserne danner et sælsomt musisk univers. Lyt godt efter! Kan alle disse skæve lyde blive til musik?

SPEKTAKELVEN er en sanselig, poetisk og sjov danseforestilling om at rumme forskelligheder, om at tale sammen eller i munden på hinanden. Og om valget mellem at overdøve eller lytte, når nogen lyder anderledes end os selv.
Visuel kunstner og kostumedesigner Gøje Rostrup står bag idé og koncept for forestillingen - foruden kostumer og scenografi. Koreografen på forestillingen er vinder af en Reumert-talentpris 2018, Gunilla Lind, og for lydsiden står den anerkendte teaterkomponist, Kristoffer Rosing-Schow.

ANMELDELSER:
“Noget af det mest forfriskende design, jeg længe har set på en dansk scene”. “Det er eventyrvæsner og drømmeskikkelser, der vækker børnenes nysgerrighed (…) de bliver nødt til bare at åbne sanserne og lege med på den basale teaterleg: at se på de optrædende – og straks bruge fantasien til at tolke løs.” (Anne Middelboe Christensen, Teateravisen, 30. april 2019).
“Hvis teatermagi og teaterkommunikation skal koges ned til 30 minutter og være en introduktion til fremtidens oplevelsesmuligheder, må denne lille forestilling være ideel for alle børn.”(Ulla Strømberg, Kulturkupeen.dk, 17. oktober 2018)

SCENOGRAF, KOSTUMEDESIGNER OG
PRODUCENT Gøje Rostrup
KOREOGRAF Gunilla Lind
KOMPONIST Kristoffer Rosing-Schow
DANSERE Shuli Nordbek Azoulay & Josefine Elna Ibsen
DRAMATURGISK KONSULENT Joan Rang
IDÉ Gøje Rostrup

Sted: Hedehuset, Hovedgade 371B, 2640 Hedehusene
Dato og tid: 5. maj 2021, kl. 9.30
Målgruppe:4-8 år
Billetpris: Gratis, tilmelding nødvendig
Varighed: Ca. 35 min.

SPEKATAKELVEN er blevet til med støtte fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, DJBFAs Produktionspulje og Kodas Kulturelle Midler, William Demant Fonden, BUPL’s Solidaritets- og kulturpulje, Toyota-Fonden, Bispebjerg Bydelspulje, Gudrun & Palle Mørch´s Mindefond, Statens Værksteder for Kunst, Udviklingsplatformen for Scenekunst og Dansekapellet. Stor tak til alle!

5. maj

Hedehuset