• Denne begivenhed er allerede afholdt.

SP-JUST-FROST – SUPPORT: WENDY McNEILL

23. septemberkl. 20:00

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné.

De er 'De Tre Musketerer' ud i svedig “New Orleans-stemning”og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

D’herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Bigband, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og klubber med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

En af Danmarks allerfineste trioer - SP-JUST-FROST.

SUPPORT:
Som opvarmning til SP-JUST-FROST-koncerten kan du opleve den canadiske singer-songwriter Wendy McNeill i Danmark. Hun er aktuel med albummet Hunger Made You Brave, som er udgivet på det svenske pladeselskab Startracks, og her har hun følgeskab af Andreas Nordell på kontrabas og Erik Nilsson på percussion.

Wendy McNeill kommer oprindeligt fra de canadiske prærier og sangene kredser om hendes kærlighed til de åbne vidder, der hvor der er højt til himlen - og om den længsel det kan generere.

Sangene er båret af historier om skæve eksistenser, myter om besjælede dyr og et folk-noir lydunivers bestående af inciterende loopet vokal, harmonika og guitar.

Wendy McNeill har udgivet 7 albums og turneret i Canada, Brasilien, Spanien, Sverige, Tyskland og Schweiz. I Danmark har hun spillet support for Under Byen på deres turné i 2006 og siden er det blevet til et enkelt besøg i Danmark på Kulturværftet i Helsingør, 2018.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 23. september 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 240 kr. (inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser